Om oss

Vi gjør alt for at møtet skal bli så behagelig som mulig.

Skånsom tannbehandling er en selvfølge hos oss. Nye pasienter får full undersøkelse for Kr. 500.

Profilen til Dombås Tannlegene er at pasienten ikke skal ha vondt når han er til behandling og tannlegene gjør sitt beste for å overholde dette. Vi vet at mange synes tannbehandling er ubehagelig og gjør alt for at møtet skal bli så behagelig som mulig. Våre Tannleger holder seg faglig oppdatert med fokus på å holde høy kvalitet på tannbehandlingen. Vi har en moderne og godt utstyrt klinikk med flere nye uniter (tannlegestoler), Mikroskop, OPG (stort røntgen av alle tennene) og skanner (du slipper å ta avtrykk med avtrykksmasse) Vi fokuserer på å holde hygiene / renhold på et høyt nivå. 

føl deg velkommen

Når du kommer til Dombås Tannlegene ønsker vi at du skal føle deg velkommen. Vi setter pasienten i fokus og gjør alt for at ditt besøk skal være så behagelig som mulig.

Før & Etter

Se før og etter bilder av tannbehandling utført på Dombås Tannlegene, våre behandlinger er av høyeste kvalitet og gir flotte resultater.

kvaliteten vår

Våre Tannleger holder seg faglig oppdatert med fokus på å holde høy kvalitet på tannbehandlingen.Vi har en moderne og velutstyrt klinikk med flere nye enheter.

Ta kontakt

Kom presis til timen. Planlegg besøket ditt slik at du bruker minst mulig tid på venterommet.
Ikke kom innom uten avtale, ring oss først.